Service Iveco

AICSN oferă suport tehnic pentru vehiculele Iveco în mișcare prin intermediul centrelor proprii sau a partenerilor săi de service. 

Rețeaua este recunoscută pentru abilitățile sale și pentru acoperirea extinsă, centrele de service oferind servicii la standardele de calitate ale producătorului.


Service Iveco
AUTORIZAT RAR
Service și asistență tehnică pentru camioane și vehicule comerciale IVECO. 

AICSN este locul perfect pentru nevoile dumneavoastră de întreținere și reparație pentru camioane și vehicule utilitare. Echipa noastră de mecanici specializați este pregătită să vă ofere cele mai bune servicii pentru vehiculul dumneavoastră, utilizând echipamente dedicate și piese originale (OE) pentru a asigura cea mai bună calitate a reparațiilor.

Oferta noastră de servicii include reparații de motor, transmisie, sisteme de frânare, suspensie și sisteme electrice. De asemenea, oferim servicii de întreținere programată pentru a preveni problemele în viitor și pentru a asigura o funcționare optimă a vehiculului dumneavoastră.

În plus, avem un stoc generos de piese OE pentru a vă asigura că vehiculul dumneavoastră este întotdeauna în stare perfectă de funcționare. 

Ne asigurăm că serviciile noastre sunt la cele mai înalte standarde și că fiecare client este tratat cu respect și profesionalism. 

Contactați-ne acum pentru a programa o întâlnire și a beneficia de experiența noastră în repararea și întreținerea vehiculelor IVECO. Suntem aici pentru a vă asigura că vehiculul dumneavoastră este întotdeauna în stare perfectă de funcționare și să vă oferim cele mai bune servicii posibile.