Service multibrand autorizat

Rețeaua de service AICSN oferă acoperire națională pentru întreținerea și repararea curentă a vehiculelor  multimarca. Echipa noastră de specialiști are o vastă experiență în domeniu și utilizează cele mai noi echipamente profesionale pentru a asigura calitatea serviciilor noastre.

Indiferent de zona în care vă aflați în țară, puteți beneficia de servicii de calitate la standardele producătorilor. De la întreținere preventivă până la reparații complexe, echipa noastră de tehnicieni vă stă la dispoziție cu soluții rapide și eficiente.

Cu rețeaua noastră extinsă de centre de service și parteneri de încredere, suntem pregătiți să oferim suport tehnic oriunde în România. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să vă mențineți flota în cea mai bună formă!


Autorizari/ Certificari:
25 ani experiență. Rețea extinsă.
AIC Service Network - cel mai apropiat service de camioane pentru tine și afacerea ta. 

Serviciile noastre acopera reparații, întreținere, asistență și piese de schimb de înaltă calitate, conform standardelor. Dispunem de echipamente, sisteme de diagnosticare și reparare de ultimă generație. 

Cu peste 25 de ani de experiență oferim servicii de mentenanță și suport pentru flote auto, personalul specializat  îți va garanta maximizarea disponibilității vehiculului. 

Autorizari/ Certificari:
Autorizari/ Certificari:
Autorizari/ Certificari: