CÂT DE IMPORTANT ESTE
AERULPE CARE ÎL RESPIRI ÎN CABINĂ?
Vino cu camionul în service pentru verificarea sistemului de climatizare și PRIMEȘTI GRATUIT IGIENIZAREA acestuia (spray curățare + aplicare)
+ 10% REDUCERE la manoperă față de tariful afișat în punctele de lucru*
*Campanie valabilă pentru toate mărcile de camioane ce solicită oferta în rețeaua de service AIC Service Network, în perioada:
1 iulie 2024 - 30 septembrie 2024.
Această campanie nu se cumulează cu alte campanii în curs.

Un aer curat și proaspăt contribuie la confortul general al șoferului. Mirosurile neplăcute și aerul viciat pot crea un mediu de lucru inconfortabil și stresant. 
Un sistem de climatizare eficient care asigură o ventilație adecvată poate îmbunătăți considerabil confortul. 
Aerul pe care îl respiri în cabină camionului este deosebit de important pentru sănătatea și bunăstarea ta. Calitatea aerului influențează direct sănătatea respiratorie. Poluanții, praful și alergenii pot cauza probleme respiratorii, alergii și alte afecțiuni. Filtrele de aer curate și un sistem de ventilație bine întreținut reduc riscul de inhalare a acestor substanțe nocive.

Aerul curat ajută la menținerea unui nivel optim de oxigen în sânge, ceea ce îmbunătățește concentrarea și vigilența. Șoferii care respiră aer proaspăt și curat sunt mai puțin predispuși la oboseală și somnolență, reducând riscul de accidente.